© 2018 Teriya, Nachtegaalstraat 29, 3110 Rotselaar, België
Webmaster: webmaster@teriya.be

Bezoek onze facebookpagina
Breng ook eens een bezoekje aan onze Facebook pagina
Mei 2009: Adiza op vorming in België
Adiza, één van de formatrices van Mali-Enjeu die instaat voor het naaiatelier en voor de sociale begeleiding van straatkinderen die school lopen bij Mali-Enjeu, volgt een cursus ‘gender study’ aan de UCL in Louvain la Neuve. Ze bezoekt met Julia de sociale werkplaats van het Fietsencentrum Mobiel te Kortrijk.Teriya omkadert haar bezoek.
26 april 2009: fietstocht met sponsoring voor het project “Vrouwen op de fiets in Bamako”
Jaarlijkse fietstocht vanuit Leren Ondernemen te Leuven met 66 fietsers. We fietsen solidair met de vrouwen van Bamako die op 12 februari met meer dan 60 deelneemsters hun  ‘Tour féminin’ reden bij de inhuldiging van het fietsenatelier. Dit atelier werd ingericht door Gunter & Pol van het Fietsencentrum Mobiel Kortrijk.
Meer dan 80 sympathisanten kwamen mee aan tafel voor het spaghetti-maal van Jul  ten voordele van het nieuwe fietsenatelier en de uitbetaling van 2 lonen van de fietsinstructeurs.
Adiza vertelt over haar vrouwenwerking. Het werd een zeer boeiende avond.

33
Maart 2009: Julia en Jul  bespreken in Bamako de duurzaamheid van het fietsproject
Februari 2009:   Gunter en Paul van Mobiel Kortrijk op zending naar Mali
Gunter en Paul, twee technici van het Fietsencentrum Mobiel Kortijk, gaan in samenwerking met Ex-Change op zending naar Bamako. Ze  richten het fietsenatelier in en leiden 2 fietsmonteurs op, Dra en Aminata. De officiële opening van het atelier wordt opgeluisterd door de “Tour Féminin”: een fietswedstrijd voor de vrouwen van Mali-Enjeu.
Twee Hollandse vrouwelijke deelnemers aan de Budapest-Bamako rallye overhandigen 1235 € voor het evenement.

106
108
107
113
110
111
114
2009